Wie ben ik?

Mijn naam is Rachel Kolmeijer. Getrouwd met Roy en een gelukkige moeder van twee volwassen dochters.

De afgelopen jaren heb ik met veel liefde en plezier als pedagogisch medewerkster gewerkt in de kinderopvang maar door de te grote groepen en steeds wisselende collega’s heb ik de overstap gemaakt naar een kleinschaligere manier van opvang. Als gastouder kan ik veel meer persoonlijke aandacht en gezelligheid bieden en mijn creativiteit kwijt in de knutsel en kook workshops die dagelijks worden aangeboden. Zie activiteiten / impressies wat wij allemaal doen. De opvang vind plaats in onze woning aan de Thornstraat  in Prinsenbeek, op loopafstand (100 meter) van Basisschool de Griffioen.

In het dagelijks leven leef ik dicht bij de natuur en ben daar dan ook vaak te vinden om daar te genieten van al dat moois wat de natuur ons geeft. Ik doe graag Yoga, hardlopen/wandelen, tuinieren en koken.

Omdat ik (hoog) gevoelig ben, trek ik ook vaak (hoog) gevoelige mensen aan zowel privé als ook in mijn werk als gastouder. Ik houd van leren en volg heel graag cursussen en opleidingen om me verder te ontwikkelen. Ik word enorm blij als ik andere kan en mag inspireren, of als ze hun kwaliteiten ontdekken. Het leven zie ik als een leerzame boeiende tocht en de kinderen leren mij elke dag om onbevangen te zijn en te verwonderen.