Wie ben ik?

Ik ben Rachèl Kolmeijer.

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier als pedagogisch medewerkster gewerkt in de kinderopvang en buitenschoolse  opvang. Voordat ik als pedagogisch medewerkster werkten was ik actief als bedrijfsleidster bij een groot modeconcern. Met al deze ervaring ben ik vanaf december 2015 met super veel plezier kleinschalige maar professionele  buitenschoolse opvang  met kook- en knutselactiviteiten aan huis opgestart. Zie activiteiten / impressies wat wij allemaal doen. De opvang vind plaats in onze woning aan de Thornstraat  in Prinsenbeek, op loopafstand (100 meter) van Basisschool de Griffioen.

Ik heb mijn SPW-4 diploma en kindercoach diploma behaald om dit werk te mogen doen.  Ik vindt het erg leuk om mij verder te ontwikkelen en verdiepen op het gebied van de ontwikkeling van kinderen. Op het moment volg ik de opleiding tot energetisch en levens coach en het geven van Reiki. In mijn vrije tijd ben ik heel graag creatief en sportief bezig en om rust te vinden ben ik graag buiten in de natuur te vinden of op mijn yoga mat.

Bij Tante Kaat staat geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer:  775709682  en voldoet aan alle eisen die de wet Kinderopvang sinds 1 januari 2010 aan Gastouderopvang stelt.  In januari 2020  is de inspecteur (GGD) bij mij op bezoek geweest om mijn kinderopvang te toetsen op kwaliteit en heeft Bij Tante Kaat een positief inspectierapport mogen ontvangen.

Ik beschik over een geldig Kinder-EHBO certificaat en een achterwacht. In ons huis zijn de nodige (brand)veiligheidsmaatregelen genomen en er is een vluchtplan aanwezig. Jaarlijks krijg ik tweemaal controle door het gastouderburo Mikado.