Over mij

Mijn naam is Rachel Kolmeijer. Ik ben samen met Roy en moeder van twee prachtige volwassen dochters.

De afgelopen jaren heb ik met veel liefde en plezier als pedagogisch medewerkster gewerkt in de kinderopvang maar door de te grote groepen, vaak wisselende collega’s en de starheid binnen de grote organisaties waarvoor ik werkte heb ik doen besluiten om de overstap te maken naar een kleinschaligere manier van buitenschoolse opvang bij mij aan huis. Hierbij kan ik veel meer een persoonlijke, veiligere en liefdevollere  warme omgeving bieden. Ik vind het fascinerend om kinderen hun vaardigheden/ kwaliteiten te laten ontdekken. Graag zet ik mijn creativiteit, positiviteit, humor, en inlevingsvermogen in om de kinderen op een speelse manier wegwijs te maken in het ontdekken van hun eigen vaardigheden/ kwaliteiten en krachten. Deze kunnen de kinderen ontwikkelen bij het buitenspelen, knutselen en koken wat dagelijks wordt aangeboden zie activiteiten / impressies

In het dagelijks leven leef ik dicht bij de natuur en ben daar dan ook vaak te vinden. Yoga, lezen, muziek luisteren, hardlopen en wandelen zorgen er voor dat ik de balans kan vinden tussen alle prikkels van de dag en al dat moois wat de natuur ons geeft.

Nieuwsgierig ben ik naar wat mensen beweegt om te doen zoals ze doen en volg hierin graag cursussen en opleidingen om daar meer kennis en inzichten in te krijgen. Ik word enorm blij als ik andere kan en mag inspireren, of als ze hun kwaliteiten ontdekken en leren leven vanuit hun hart. Het leven zie ik als een leerzame boeiende tocht en de kinderen leren mij elke dag om onbevangen te zijn en te verwonderen.